Inngår i kampanje

12 Strong (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

12 Strong foregår i de tunge dagene etter 9/11, når en eliteenhet fra US Special Forces, ledet av kaptein Mitch Nelson (Chris Hemsworth), som svar på angrepet blir valgt ut til å bli de første amerikanske soldatene som sendes på et ekstremt farlig oppdrag i Afghanistan.

Laget reiser fra hjem og familie til det avsides og øde landskapet i Nord-Afghanistan, der de må overbevise general Rashid Dostum om å stå ved deres side i kampen mot deres felles fiende: Taliban og deres allierte i Al-Qaida. Mitch og laget må ikke bare overvinne gjensidig mistillit og en himmelvid kulturforskjell, amerikanerne fra verdens mest moderne hær må også lære seg den langt mer risikable taktikken til afghanske ryttersoldater. Men selv med nye og uvante bånd og økende respekt står de nye allierte overfor en fiende med mange ganger større mannskap og ildkraft - en hensynsløs motstander som dreper for fote.

Produktfakta

Produksjonsår 2018 Utgitt 2018
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 2 timer 9 minutter Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Nicolai Fuglsig
Skuespillere Chris Hemsworth, Geoff Stults, Michael Peña, Michael Shannon, Navid Negahban, Thad Luckinbill, Trevante Rhodes Bestillingsnummer 2370331

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i