Andrea Bocelli - Musikkens Stillhet (DVD + Blu-ray)

59,40 5940 Veil. pris 99,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Mesterregissøren Michael Radford har begeistret et stort publikum tidligere, gjennom sine filmer Postmannen (1994), 1984 (1984) og Kjøpmannen i Venedig (2004). Til dags dato har Andrea Bocelli solgt mer enn 80 millioner album på verdensbasis.

Alle kjenner til Andrea Bocelli: stemmen, sangene og hans internasjonale popularitet. Lite er imidlertid kjent om privatlivet hans og kampene han har kjempet i livet sitt.

Amos Bardi (Andrea Bocellis alter ego) ble født med en fantastisk stemme som lovet godt for fremtiden. Men han kjempet også med et alvorlig øyeproblem som førte til at han nesten var blind. Sykdommen gjør at han må gå gjennom flere operasjoner som viser seg å være forgjeves, når en forferdelig ulykke gjør at han blir helt blind. Til tross for alt dette gir ikke Amos opp. Drevet av sterke ambisjoner og lidenskap, jobber han hardere enn alle andre, i hver bevegelse, hvert skritt og med hver sang for å oppnå sine mål om storhet. 

Denne utgivelsen er eksklusiv for Platekompaniets kunder, og kommer som en kombinert blu-ray- og DVD-utgave, det vil si at disk 1 er DVD-utgaven av filmen, mens disk 2 er filmen i høyoppløst versjon, på blu-ray. 

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2018 Utgitt 2018
Format DVD + Blu-ray Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 2
Spilletid 1 timer 56 minutter Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Italiensk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Michael Radford Skuespillere Antonio Banderas, Ennio Fantastichini, Francesco Salvi, Jordi Mollà, Luisa Ranieri, Toby Sebastian
Bestillingsnummer 98552 Serie Andrea Bocelli

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i