Avdeling Q 1 - 4 (DK-import) (BLU-RAY)

249,00 24900 Veil. pris 349,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Kvinnen I Buret (2013)
Visekriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent Assad er alene i den nyopprettede Avdling Q, avdelingen for uoppklarte saker. Stikk i strid med ordrene går de i gang med å løse mysteriet om en politiker som forsvant fem år tidligere med sin hjerneskadde bror som eneste vitne. Jakten fører Carl og Assad til samfunnets mørkeste avkroker.

Fasandreperne (2014)
Sommeren 1994. Et tvillingpar blir funnet brutalt drept i et sommerhus. 20 år senere tar Avdeling Q opp igjen saken. Var det den riktige som ble dømt for drapene? En gruppe innflytelsesrike menn i toppen av samfunnet vil gjøre alt for å dekke over sannheten.

Flaskepost Fra P (2016)
Et søskenpar som har vokst opp i en religiøs menighet forsvinner plutselig. En åtte år gammel flaskepost med et rop om hjelp dukker opp. Carl Mørck og Assad lykkes med å grave seg inn i det religiøse samfunnet og komme på sporet av en mann som trekker et spor av bortførelser og barnemord etter seg

Journal 64 (2018)
Tre mumifiserte lik dukker opp bak en falsk mur i en leilighet. Etterforkningen fører Carl Mørck og Assad tilbake til den beryktede kvinneanstalten på Sprogø der der vanskjøtsel og tvangssterilisering var en fast del av hverdagen. Er grusomhetene et tilbakelagt kapittel, eller finner de fortsatt sted?

Produktfakta

Produksjonsår 2019 Utgitt 2019
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Krim Antall disker 4
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Birthe Neumann, Danica Curcic, David Dencik, Fanny Leander Bornedal, Fares Fares, Johanne Louise Schmidt, Nikolaj Lie Kaas, Pilou Asbæk, Signe A. Mannov, Søren Pilmark
Bestillingsnummer 1121800 Serie Avdeling Q

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i