Inngår i kampanje

Batman - The Dark Knight Rises (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
The Dark Knight Rises er den storslåtte og etterlengtede finalen av Christopher Nolans Batman-trilogi, med Christian Bale i rollen som Batman og Bruce Wayne.

Det har gått mange år siden Batman tok på seg skylden for Harvey Dents forbrytelser. Sannheten om dette forblir hemmelig, overskygger totalt Batmans heltemodige fortid, og fører til at Bruce Wayne lever ensom og bitter i sin store herregård uten å vende tilbake til sitt mørke alter ego.

Samtidig har terroristen Bane (Tom Hardy) arbeidet i undergrunnen med en ondskapsfull og særdeles utspekulert plan for Gotham City. Bane og hans medhjelpere overrasker politiet i Gotham, og gjør en hel by til gissel i sitt farlige spill. Dette betyr at Batman igjen må forsvare den byen som ser på han som en fiende.

Men Bane skal vise seg å være en så sterk og målrettet motstander at han sender Wayne helt ned i mørket - så langt at det ikke er sikkert at han vil klare å reise seg igjen.

Etter den enorme suksessen med Batman Begins (2005) og The Dark Knight (2008) vender regissøren Christopher Nolan til Gotham CIty for det avsluttende kapittelet i Batman-trilogien. Filmen har mottatt en samstemt kritikerhyllest, og blir omtalt som en verdig avslutning på en sterk trilogi.

Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 2 Spilletid 2 timer 44 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 1000347317 Serie DC Comics
Video
Bonusmateriale
  • The Batmobile Documentary
  • Ending The Knight - A Comprehensive Look Into The Making Of The Dark Knight Rises
  • And Much More!

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også