Inngår i kampanje

Breaking Bad - Den Komplette Serien (BLU-RAY)

649,00 64900 Veil. pris 799,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Denne samleboksen inneholder samtlige episoder fra de fem sesongene av fantastiske Breaking Bad, seriefenomenet fra serieskaper Vince Gilligan.

Den anonyme kjemilæreren Walter White, som i yngre dager var en suksessfull kjemiker, underviser nå apatiske ungdommer og jobber deltid på en bilvask for å forsørge familien. Så blir han diagnostisert med dødelig lungekreft. Sykdommen får Walter til å innse at han må sikre familiens økonomiske framtid, og han slår seg motvillig sammen med en tidligere elev, dophuet Jesse Pinkman, for å produsere metamfetamin. Det som følger er en av de mørkeste, men også mest medrivende, nedadgående spiralene i TV-historien.

Den ekstremt kritikerroste serien ble opprinnelig sendt på amerikanske AMC, samme kanal som står bak kvalitets-TV som Mad Men, Rubicon og The Walking Dead. Bryan Cranston mottok tre strake Emmy-priser for rollen som White, mens Aaron Paul i 2010 vant for beste birolle i en dramaserie. I 2013 ble femte sesong belønnet med en Emmy for beste dramaserie.

Bonusmateriale

  • Over 50 timer bonusmateriale

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Utgitt 2019
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger TV-serie Antall disker 13
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Aaron Paul, Anna Gunn, Betsy Brandt, Bob Odenkirk, Bryan Cranston, Dean Norris, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Laura Fraser, RJ Mitte
Bestillingsnummer 52GSB3100660 Serie Breaking Bad

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende