Breaking Bad - Den Komplette Serien (BLU-RAY)

648,90 64890 Veil. pris 749,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Denne samleboksen inneholder samtlige episoder fra de fem sesongene av fantastiske Breaking Bad, seriefenomenet fra serieskaper Vince Gilligan.

Den anonyme kjemilæreren Walter White, som i yngre dager var en suksessfull kjemiker, underviser nå apatiske ungdommer og jobber deltid på en bilvask for å forsørge familien. Så blir han diagnostisert med dødelig lungekreft. Sykdommen får Walter til å innse at han må sikre familiens økonomiske framtid, og han slår seg motvillig sammen med en tidligere elev, dophuet Jesse Pinkman, for å produsere metamfetamin. Det som følger er en av de mørkeste, men også mest medrivende, nedadgående spiralene i TV-historien.

Den ekstremt kritikerroste serien ble opprinnelig sendt på amerikanske AMC, samme kanal som står bak kvalitets-TV som Mad Men, Rubicon og The Walking Dead. Bryan Cranston mottok tre strake Emmy-priser for rollen som White, mens Aaron Paul i 2010 vant for beste birolle i en dramaserie. I 2013 ble femte sesong belønnet med en Emmy for beste dramaserie.

Produktfakta
Produksjonsår 2008 Utgitt 2019
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Drama, Krim Antall disker 13
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Bestillingsnummer 52GSB3100660
Bonusmateriale
  • Over 50 timer bonusmateriale

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i