Bryan Adams - Live At Sydney Opera House (BLU-RAY)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Introduction
  2. Run To You
  3. Back To You
  4. Here I Am
  5. I'm Ready
  6. This Time
  7. Flying
  8. Let's Make A Night To Remember
  9. Can't Stop This Thing We Started
  10. Waiting On The '49
  11. In The Heat Of The Night
  12. (Everything I Do) I Do It For You
  13. Cuts Like A Knife
  14. Please Forgive Me
  15. Tonight In Babylon
  16. Summer Of '69
  17. Walk On By
  18. Heaven
  19. The Right Place
  20. The Only Thing That Looks Good On Me Is You
  21. Somebody
  22. You've Been A Friend To Me
  23. When You're Gone
  24. Have You Ever Really Loved A Woman?
  25. I Still Miss You... A Little Bit
  26. Straight From The Heart
  27. End Credits


Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Musikk
Antall disker 1 Skuespillere Bryan Adams
Artist Bryan Adams Bestillingsnummer 3749241

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende