Centurion (BLU-RAY)

129,00 12900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 6-12 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Året er 117. Det romerske riket strekker seg fra Egypt og Spania til Svartehavet i øst. Men i den nordlige delen av Storbritannia har den ubarmhjertige erobringen stoppet opp. Det ville og skremmende stammefolket kjent som Picter har vist seg å være en sterk fiende - unnvikende og med brutal geriljataktikk. Quintus (Michael Fassbender) er den eneste overlevende etter Pictenes brutale angrep på et romersk fort, og han marsjerer nordover med den legendariske Niende Legion, anført av general Virilus (Dominic West). Deres ordre: å fjerne Pictene fra jordens overflate, og drepe deres leder, Gorlacon.

Men når legionen blir utsatt for et bakholdsangrep på ukjent jord, og Virilus blir tatt til fange, må Quintus og de gjenlevende soldatene i troppen kjempe en desperat kamp for å holde seg i live bak fiendens linje. De må overleve i et nådeløst terreng og holde seg på avstand fra de nådeløse Pictene, ledet av den hevngjerrige krigeren Etain (Olga Kurylenko).

Fra regissør Neil Marshall (Doomsday, The Descent) kommer denne actionfylte overlevelsesthrilleren lagt til et nådeløst landskap. Centurion er en intens forfølgelsesfilm i stil med Deliverance, Den Siste Mohikaner og Apocalypto.
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 34 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Neil Marshall Skuespillere Dave Legeno, Dominic West, Michael Fassbender, Noel Clarke, Olga Kurylenko, Ulrich Thomsen
Bestillingsnummer 8727-31n0
Bonusmateriale
  • Deleted Scenes
  • Outtakes
  • Featurette

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i