Inngår i kampanje

Cloud Atlas (BLU-RAY)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Hvordan påvirker individuelle handlinger hverandre i fortid, nåtid og fremtid? Kan et mord i én tid, forvandles til en heltedåd i en annen? Kan en god handling i dag ende med revolusjon i en fjern fremtid?

Cloud Atlas består av seks ulike historier som veves i hverandre og tar tilskueren fra Stillehavet på 1800-tallet til en fjern postapokalyptisk fremtid. Drama, action og varig kjærlighet spinner gjennom flere tidslinjer og ulike historier over et spenn på 500 år. Mennesker møtes og gjenforenes fra ett liv til det neste. En morders sjel formes til en helt, og en enkelt god handling gir krusninger på tvers av århundrer og inspirerer til en revolusjon. Alt har en sammenheng og er knyttet sammen.

Fra Wachowski-søsknene(Matrix-triologien) og Tom Tykwer (Løp, Lola, Løp) kommer mektige, blendende vakre Cloud Atlas, basert på en bestselgende roman av David Mitchell. Oscar-vinnerne Tom Hanks og Halle Berry står i spissen av en fantastisk skuespillerbesetning som også inkluderer Jim Broadbent, Susan Sarandon, Hugh Grant, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, James D'Arcy, Xun Zhou, Keith David og David Gyasi. Hver skuespiller innehar flere roller ettersom historien beveger seg over tid.

Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 52 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Bestillingsnummer B-5191 Serie Kvinnelige regissører
Video

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i