Inngår i kampanje

Dallas Buyers Club (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Basert på den sanne historien om en mann som var villig til å prøve alt for å overleve. Matthew McConaughey og Jared Leto vant begge både Oscar og Golden Globe for sine glitrende tolkninger i kritikerroste Dallas Buyers Club, mens rollelista fylles ut av navn som Steve Zahn, Jennifer Garner og Denis O'Hare.

Året er 1985. Texas-mannen Ron Woodroof (McConaughey) jobber som rodeocowboy og lever et utsvevende liv. Når han blir diagnostisert med HIV og får vite at han kun har 30 dager igjen å leve, raser livet sammen - men Ron nekter å godta dødsdommen og begynner å lete etter alternative kurer.

Når han ikke finner det han leter etter i USA, drar Ron til Mexico og smugler illegale medisiner hjem. Sammen sin nye venn, transkvinnen Rayon (Jared Leto), som også prøver å unngå sin egen dødsdom, danner han en "buyers club" der folk setter inn et fast månedlig beløp og får tilgang på de nyeste kurene for å stagge HIV-viruset. Plutselig befinner Ron seg i et varmt og inkluderende miljø av smittede, og han begynner å kjempe for verdighet, utdanning og aksept for dem med diagnosen. Det er nå han virkelig begynner å leve.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 53 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Jean-Marc Vallee Skuespillere Dallas Roberts, Griffin Dunne, Jared Leto, Jennifer Garner, Matthew McConaughey, Steve Zahn
Bestillingsnummer B-5256 Serie Oscar-vinnere, Skeiv film

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i