Inngår i kampanje

Ender's Game (BLU-RAY)

84,00 8400 Veil. pris 99,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
I fremtiden har en fiendtlig, utenomjordisk rase kalt Formics angrepet jorden. Hadde det ikke vært for Mazer Rackham (Ben Kingsley), den Internasjonale Flåtens legendariske kommandant, ville alt vært tapt.

For å forberede seg på neste angrep trener det Internasjonale Militære, ledet av Oberst Hyrim Gradd (Harrison Ford), opp eliten av smarte ungdommer i håp om å finne Mazers etterfølger.

Ender Wiggin (Asa Butterfield) er en sjenert unggutt og brilliant strateg som blir rekruttert inn i eliten. Han mestrer raskt stadig vanskeligere utfordringer og simulerte hendelser, og vinner sine medelevers respekt. Snart peker Graff ut Ender til å være militærets neste store håp, noe som resulterer i en forfremmelse til Befalsskolen. Der blir Ender trent av Mazer selv for å bli i stand til å lede sine medsoldater inn i et episk slag som vil avgjøre Jordens fremtid.

Science fiction-actionthrilleren Ender's Game er en episk fortelling basert på den bestselgende romanen av Orson Scott Card. I de største rollene finner vi Asa Butterfield, Harrison Ford, Ben Kingsley, Hailee Steinfeld, Viola Davis og Abigail Breslin.

Produktfakta
Produksjonsår 2013 Utgitt 2021
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Science Fiction Antall disker 1
Spilletid 1 timer 54 minutter Aldersgrense 11
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Gavin Hood
Skuespillere Abigail Breslin, Asa Butterfield, Ben Kingsley, Hailee Steinfeld, Harrison Ford, Viola Davis Bestillingsnummer 1173716
Video

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i