Inngår i kampanje
  • Filmdealen 3 for 250,-

Engelen (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Lea vokser opp i et hjem preget av manglende beskyttelse. Fra å være en livsglad og nysgjerrig liten jente forandrer livet seg brutalt når moren Madeleine vender tilbake til sin eksmann Ole. Dødsdansen mellom to voksne skader barnet.

Rus blir gradvis Leas måte å takle hverdagen med familien sin på. Så får hun datteren Sonja, og ønsket om å bryte med familien og starte på nytt gjør seg gjeldende. Lea vil ta vare på barnet og gi henne den beskyttelsen hun selv ikke fikk, men skjønner snart at hun mangler denne evnen. Hun må ta et umulig valg.

Engelen er en historie om avhengighet. Om det å bære og arve mammas sår. Om kvinner som aldri gir hverandre opp.

Filmskaper Margaret Olin (Dei Mjuke Hendene, Kroppen Min, Ungdommens Råskap) tegner med sin spillefilmdebut Engelen et sterkt portrett av en av samfunnets svakeste, basert på den sanne historien om en av hennes egne venninner. Olins nærhet til temaet er ingen svakhet, tvert imot får hun fram det vakre midt i all lidelsen - godt hjulpet av hovedrolleinnehaver Maria Bonnevie, som imponerer stort som narkomane Lea.
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Bestillingsnummer NBDSF6116NO Serie Amanda-vinnere, Norske Filmklassikere
Bonusmateriale
  • Bakomfilm
  • Musikkvideo

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i