Eric Clapton's Crossroads Guitar Festival 2013 (BLU-RAY)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Some of the world's greatest guitarists, including Eric Clapton, John Mayer, Jeff Beck, Keith Richards and B.B. King, gather to perform at the Crossroads Guitar Festival in New York City in April 2013.


Disk 1
  1. <b>Disc 1</b>
  2. Tears In Heaven - Eric Clapton
  3. Spider Jiving - Eric Clapton with Andy Fairweather Low
  4. Lay Down Sally - Eric Clapton with Vince Gill
  5. Time Is Tight - Booker T. with Steve Cropper
  6. Born Under A Bad Sign - Booker T. with Steve Cropper, Keb Mo , Blake Mills, Matt Guitar Murphy & Albert Lee
  7. Green Onions - Booker T. with Steve Cropper, Keb Mo , Blake Mills, Matt Guitar Murphy & Albert Lee
  8. Great Big Old House - The Robert Cray Band
  9. Everyday I Have The Blues - The Robert Cray Band with B.B. King, Eric Clapton & Jimmie Vaughan
  10. Next Of Kindred Spirit - Sonny Landreth
  11. Cry - Doyle Bramhall II with Alice Smith
  12. Bullet And A Target - Doyle Bramhall II with Citizen Cope
  13. She s Alright - Doyle Bramhall II with Gary Clark Jr.
  14. This Time - Earl Klugh
  15. Mirabella - Earl Klugh
  16. Heavenly Bodies - Kurt Rosenwinkel
  17. Big Road Blues - Kurt Rosenwinkel with Eric Clapton
  18. Next Door Neighbor Blues - Gary Clark Jr.
  19. Queen Of California - John Mayer
  20. Don t Let Me Down John Mayer with Keith Urban
  21. Damn Right, I ve Got The Blues - Buddy Guy with Robert Randolph & Quinn Sullivan
  22. Why Does Love Got To Be So Sad - The Allman Brothers Band with Eric Clapton
  23. Whipping Post - The Allman Brothers Band
Disk 2
  1. <b>Disc 2</b>
  2. Congo Square - Sonny Landreth with Derek Trucks
  3. Change It - John Mayer with Doyle Bramhall II
  4. Ooh-Ooh-Ooh - Jimmie Vaughan
  5. Save The Last Dance For Me - Blake Mills with Derek Trucks
  6. Don t Worry Baby - Los Lobos
  7. I Got To Let You Know - Los Lobos with Robert Cray
  8. The Needle And The Damage Done - Allman, Haynes, Trucks
  9. Midnight Rider - Allman, Haynes, Trucks
  10. I Ain t Living Long Like This - Vince Gill with Albert Lee
  11. Tumbling Dice Vince Gill with Keith Urban & Albert Lee
  12. Walkin Blues - Taj Mahal with Keb Mo
  13. Diving Duck Blues - Taj Mahal with Keb Mo
  14. When My Train Pulls In - Gary Clark Jr.
  15. Please Come Home - Gary Clark Jr.
  16. Going Down - Jeff Beck with Beth Hart
  17. Mná Na Héireann - Jeff Beck
  18. Key To The Highway Eric Clapton with Keith Richards
  19. I Shall Be Released - Eric Clapton with Robbie Robertson
  20. Gin House Blues - Andy Fairweather Low with Eric Clapton
  21. Got To Get Better In A Little While - Eric Clapton
  22. Crossroads - Eric Clapton
  23. Sunshine Of Your Love - Eric Clapton
  24. High Time We Went - Ensemble


Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Musikk
Antall disker 2 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk), PCM 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Diverse Artister, Eric Clapton Artist Diverse Artister, Eric Clapton
Bestillingsnummer 0603497907724


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også