Inngår i kampanje

Et Vakkert Sinn (BLU-RAY)

84,00 8400 Veil. pris 99,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Et Vakkert Sinn er inspirert av hendelser i livet til matematikeren og Nobelprisvinneren John Forbes Nash, Jr. Filmen er regissert av Ron Howard (Cocoon, Apollo 13) og ble i 2002 belønnet med fire Oscar-statuetter, deriblant for beste film.

Året er 1947, og John Nash (Russell Crowe) har ankommet Princeton for å studere matematikk. Det mystiske geniet fra vest-Virginia har intet medlemskap i gutteklubben fra grunnskolen, heller ei har han gamle penger eller fine familiebånd å slå i bordet med. Sosial intelligens er ikke Johns sterkeste side, og han ser ingen vits i å følge undervisningen. Han er besatt av en eneste ting; å finne den ekte, sanne og originale idé.

Når John gjør en banebrytende matematisk oppdagelse og gifter seg med den vakre studenten Alicia (Jennifer Connelly), ser framtiden rosenrød ut. Men et besøk fra agent William Parcher (Ed Harris), med det formål å rekruttere Nash til CIAs arbeid med å knekke koder, blir starten på en nedadgående spiral for den lynende intelligente - og stadig mer mentalt syke - professoren.
Produktfakta
Produksjonsår 2001 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 16 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Bestillingsnummer NC1325128 Serie Oscar-vinnere

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i