Inngår i kampanje

Fargo - Remastered (BLU-RAY)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
En thriller av filmens mestere, brødreparet Coen. Masse ting kan skje i sentrum av ingen ting. Fargo ble nominert til 7 Oscar og vant to av dem.

Fargo er basert på en sann historie som utspilte seg blant den skandinaviske bosetningen i Midtvesten i 1987. Komplottet i denne underholdende thrilleren er så latterlig og samtidig så ondsinnet at man ikke vet hvem man skal synes mest synd på.

Jerry (William H. Macy) er en middelmådig bilselger fra Minnesota. -Nesten sprekkeferdig av gjeld... men med en plan! Han leier to småkjeltringer (Steve Buscemi og Peter Stormare) til å kidnappe sin egen hustru for deretter å presse sin rike svigerfar for sårt tiltrengte løsepenger. I ungangspunktet en liketil og grei plan ...

Legg til førstebetjent Marge (Frances McDormand) - en kaffedrikkende, høygravid dame i parka som vagger fra spor til spor, og planen begynner å knirke! Forhørsmetodene hennes får Hårek's Gyda til å blekne, og Jerry på sin side skal forsøke å holde både sin utrøstelige og hvengjerrige svigerfar samt de to kidnapperne i sjakk.

Bonusmateriale

  • Minnesota Nice

Produktfakta

Produksjonsår 1996 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 39 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 460572 Serie Fargo, Oscar-vinnere

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i