Fifty Shades 1-3 Box (BLU-RAY)

149,00 14900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Fifty Shades Of Grey

Den unge litteraturstudenten Anastasia Steele innleder et farlig forhold til den vakre, mystiske milliardæren Christian Grey. De to romanfigurene har blitt ikoner for millioner av lesere - og i filmen spilles de av henholdsvis Dakota Johnson og Jamie Dornan.

Fifty Shades Darker

Når Christian forsøker å få Anastasia tilbake, krever hun en ny ordning før hun gir ham en sjanse til. De to bygger opp ny tillit, men skygger fra Christians fortid dukker opp. Jack Hyde (Eric Johnson) og Elena Lincoln (Kim Basinger) er med på laget, fast bestemt på å ødelegge parets håp om en fremtid sammen.

Fifty Shades Freed

Nygifte Christian og Ana tror de har lagt skyggene fra fortiden bak seg og går helhjertet inn i et tett forhold og et liv i luksus. Men idet hun trer inn i rollen som Mrs. Grey og han begynner å nyte en hittil uvant stabilitet, kan nye trusler sette en stopper for det gode livet før det i det hele tatt har begynt.

Produktfakta

Produksjonsår 2018 Utgitt 2018
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Drama Antall disker 3
Aldersgrense 15 Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Arielle Kebbel, Dakota Johnson, Eric Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle, Kim Basinger, Luke Grimes, Marcia Gay Harden, Rita Ora, Victor Rasuk
Bestillingsnummer 52GSB8315182 Serie Fifty Shades Of Grey

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende