Game Of Thrones - Sesong 1-8: Complete Series - Collector's Edition (DK-import) (BLU-RAY)

3 499,00 3 49900 Veil. pris 6 999,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

Den ultimate samleboksen med alle sesongene av Game Of Thrones på blu-ray. Boksen er "custom made" og inneholder også ca 15 timer ekstramateriale og ikke-tidligere-sett stoff.

OBS:
Vi har nå fått tak i 10 stk av denne nydelige og eksklusive boksen, og det er nok aller siste muligheten til å sikre seg disse via Platekompaniet.

Vær obs på at pga noe treghet i systemet kan man oppleve at man får kjøpt varen, men vi overvåker dette fortløpende og sikrer at de aller første ordrene som kommer inn, får samleboksen.

Bonusmateriale

  • Game of Thrones: Reunion Special: Et gjenforeningsshow filmet live i Belfast med skuespillerne, både forhenværende og nåværende, og med Conan O’Brien som vert. Showet er tilgjengelig utelukkende på disse komplette samlingene. Gjenforeningsspesialen består av segmenter med fokus på husene Lannister, Stark og Targaryen og avslutter med at alle de viktigste skuespillerne samles på scenen for å reflektere over årene de har delt i Westeros og Essos.
  • Bonusinnhold og eksklusive videoer fra tidligere utgitte enkeltsesongbokser, med til sammen over 15 timers ekstramateriale som fans kan utforske når de er ferdige med å se serien.
  • Game of Thrones: The Last Watch: En dokumentar på DVD i to deler av filmskaper Jeanie Finlay som forteller om hvordan den siste sesongen ble laget.
  • When Winter Falls: Eksklusivt ekstramateriale på 30 minutter med serieskaperne David Benioff og D.B. Weiss, sammen med de store stjernene og aktørene bak kulissene. Her forklarer de nærmere hva som inngikk i den imponerende filmingen av ”Battle of Winterfell” i sesong 8, episode 3.
  • Duty is the Death of Love: Et fengslende blikk på hvordan teamet bak Game of Thrones og dets største stjerner, inkludert Kit Harington, Peter Dinklage og Emilia Clarke, satte punktum for showet i serieavslutningen ”The Iron Throne”.
  • Kommentarspor: 10 kommentarspor med skuespillere og besetning, inkludert serieskaperne Benioff og Weiss, med den siste sesongen som tema.
  • Slettede og utvidede scener: 5 slettede eller utvidede scener fra sesong 8 som aldri før har vært vist.
  • Historier og bakgrunn: Nye animerte snutter som gir historien og bakgrunnen for viktige steder og handlingsforløp i sesong 8.
  • Episodeguider: Funksjon som gir bakgrunnsinformasjon om karakterer og steder på skjermen.

Produktfakta

Produksjonsår 2019 Utgitt 2019
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger TV-serie, Action Undertekster Norsk
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Sophie Turner
Bestillingsnummer 1133106 Serie Game Of Thrones