Game Of Thrones - Sesong 1-8 (BLU-RAY)

1 188,90 1 18890 Veil. pris 1 299,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Beskrivelse

Komplett samleboks med alle sesongene av Game Of Thrones.

OBS: Pga utfordringer med produksjonen vil en andel av opplaget som trykkes opp nå i desember 2020 komme med "feil" type blu-ray-covere - altså covere tilpasset 5 disker i stedet for de vanlige 4. Det vil derfor fremstå som om det mangler en disk i boksen i en periode, men SF sier at innholdet skal være riktig.  

Produktfakta
Produksjonsår 2011 Utgitt 2019
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger TV-serie, Action Aldersgrense 15
Undertekster Norsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Dean-Charles Chapman, Harry Lloyd, Isaac Hempstead Wright, Michael McElhatton, Nathalie Emmanuel, Tom Wlaschiha
Bestillingsnummer N085122BSP03 Serie HBO
Bonusmateriale
  • Game of Thrones: Reunion Special: Et gjenforeningsshow filmet live i Belfast med skuespillerne, både forhenværende og nåværende, og med Conan O’Brien som vert. Showet er tilgjengelig utelukkende på disse komplette samlingene. Gjenforeningsspesialen består av segmenter med fokus på husene Lannister, Stark og Targaryen og avslutter med at alle de viktigste skuespillerne samles på scenen for å reflektere over årene de har delt i Westeros og Essos.
  • Bonusinnhold og eksklusive videoer fra tidligere utgitte enkeltsesongbokser, med til sammen over 15 timers ekstramateriale som fans kan utforske når de er ferdige med å se serien.
  • Game of Thrones: The Last Watch: En dokumentar på DVD i to deler av filmskaper Jeanie Finlay som forteller om hvordan den siste sesongen ble laget.
  • When Winter Falls: Eksklusivt ekstramateriale på 30 minutter med serieskaperne David Benioff og D.B. Weiss, sammen med de store stjernene og aktørene bak kulissene. Her forklarer de nærmere hva som inngikk i den imponerende filmingen av ”Battle of Winterfell” i sesong 8, episode 3.
  • Duty is the Death of Love: Et fengslende blikk på hvordan teamet bak Game of Thrones og dets største stjerner, inkludert Kit Harington, Peter Dinklage og Emilia Clarke, satte punktum for showet i serieavslutningen ”The Iron Throne”.
  • Kommentarspor: 10 kommentarspor med skuespillere og besetning, inkludert serieskaperne Benioff og Weiss, med den siste sesongen som tema.
  • Slettede og utvidede scener: 5 slettede eller utvidede scener fra sesong 8 som aldri før har vært vist.
  • Historier og bakgrunn: Nye animerte snutter som gir historien og bakgrunnen for viktige steder og handlingsforløp i sesong 8.
  • Episodeguider: Funksjon som gir bakgrunnsinformasjon om karakterer og steder på skjermen.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende