Guardians Of The Galaxy (4K Ultra HD + Blu-ray)

219,00 21900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Fra Marvel, som har gitt oss blockbusterfilmene Iron Man, Thor, Captain America og The Avengers, kommer nå et nytt team - Guardians Of The Galaxy. I et actionfylt og storslagent romeventyr som utvider Marvel-universet til kosmos, møter vi den tøffe eventyreren Peter Quill (Chris Pratt).

Etter å ha stjålet en mystisk kule som den mektige skurken Ronan ønsker seg, oppdager Quill at han er målet for en ubarmhjertig dusørjakt. Ronans ambisjoner truer hele universet, og for å riste ham av seg blir Quill tvunget inn i en ustabil pakt med en gjeng uforsonlige vesener: den våpenelskende vaskebjørnen Rocket, det menneskeliknende treet Groot, mystiske Gamora og hevndrevne Drax The Destroyer. Men snart oppdager Quill verdien av kulen og hvilken fare den utgjør for kosmos, og han må gjøre sitt beste for å samle sine bøllete rivaler til et siste, desperat oppgjør - med galaksens skjebne i sine hender.

Rollelista til morsomme, spennende og ekstremt underholdende Guardians Of The Galaxy er breddfull av store navn. I tillegg til Chris Pratt (som fra før er aller best kjent som det smålubne sjarmtrollet Andy i Parks And Recreation, men nå viser muskler - bokstavelig talt! - også som actionsuperstjerne) får vi oppleve Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close og Benicio del Toro.
Produktfakta
Produksjonsår 2014 Utgitt 2019
Format 4K Ultra HD + Blu-ray Sone Sone B
Sjanger Science Fiction Antall disker 2
Spilletid 2 timer 2 minutter Aldersgrense 12
Undertekster Dansk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Atmos (Engelsk)
Regissør Kevin Feige Bestillingsnummer BXQ6055299
Serie Marvel

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende