Inngår i kampanje
  • Filmdealen 3 for 250,-

Jakten (DK-import) (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Jakten er en foruroligende skildring av hvordan løgn blir til sannhet - en moderne fortelling om heksejakt, urettferdighet, skyld og tilgivelse. En beretning om hvor skrøpelig fellesskapet er når sladder, tvil og ondskap får lov til å spre om seg.

Handlingen utspiller seg i en liten dansk provinsby oppunder jul. Vi følger 40 år gamle Lucas (Mads Mikkelsen) som endelig er i ferd med å få livet på skinner. Etter en tøff skilsmisse, har han fått ny kjæreste, ny jobb og er godt i gang med å gjenopprette forholdet til tenåringssønnen Marcus. Men noe går galt. Det er ikke mye - bare en liten bemerkning, en tilfeldig løgn. Og løgnen sprer seg som et virus. Sjokket og mistenksomheten løper løpsk, og det lille samfunnet befinner seg plutselig i en tilstand av kollektivt hysteri, mens Lucas må kjempe med alt han har for å bevare sitt liv og sin verdighet.

Under filmfestivalen i Cannes vant Mads Mikkelsen prisen for beste mannlige skuespiller for rolle. som Lucas. Filmen er regissert av Thomas Vinterberg, fra før ansvarlig for blant annet Festen og Submarino.

Bonusmateriale

  • Alternativ Slutt med Kommentarer
  • Slettede Scener

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 55 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Dansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Thomas Vinterberg Skuespillere Anne Louise Hassing, Bjarne Henriksen, Lars Ranthe, Mads Mikkelsen, Susse Wold, Thomas Bo Larsen
Bestillingsnummer 1027652

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i