Joe Bonamassa - Live At The Greek Theatre (BLU-RAY)

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Intro
  2. See See Baby
  3. Some Other Day, Some Other Time
  4. Lonesome Whistle Blues
  5. Sittin' on the Boat Dock
  6. You've Got To Love Her With A Feeling
  7. Going Down
  8. I'll Play the Blues for You
  9. I Get Evil
  10. Breaking Up Somebody's Home
  11. Angel of Mercy
  12. Cadillac Assembly Line
  13. Oh, Pretty Woman
  14. Let the Good Times Roll
  15. Never Make Your Move Too Soon
  16. Ole Time Religion
  17. Nobody Loves Me But My Mother
  18. Boogie Woogie Woman
  19. Hummingbird
  20. Hide Away
  21. Born Under a Bad Sign
  22. The Thrill Is Gone
  23. Credits (Riding With The Kings)


  • Growing Up Joe - A Conversation With Joe's Parents
  • Riding With The Kings (Official Video)
  • Caveman’s Hacked iPhone - Behind The Scenes
  • Joe’s Big Fat Greek Photo Gallery


Produksjonsår 2016 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 3 timer 16 minutter
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Artist Joe Bonamassa Bestillingsnummer 0819873013860