Inngår i kampanje
  • Musikkfilm - 20% rabatt

Judas Priest - Epitaph (BLU-RAY)

159,20 15920 Veil. pris 199,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Judas Priest celebrate 40 years of heavy metal dominance with Epitaph. Filmed at London’s Hammersmith Apollo on the closing night of their last ever world tour in May 2012, it features 23 electrifying live versions of at least one song from each of the band’s 14 classic albums. Shot in HD with stunning 5.1 surround sound.


  1. Rapid Fire
  2. Metal Gods
  3. Heading Out To The Highway
  4. Judas Rising
  5. Starbreaker
  6. Victim Of Changes
  7. Never Satisfied
  8. Diamonds And Rust
  9. Prophecy
  10. Night Crawler
  11. Turbo Lover
  12. Beyond The Realms Of Death
  13. The Sentinel
  14. Blood Red Skies
  15. The Green Manalishi (with the two pronged crown)
  16. Breaking The Law
  17. Painkiller
  18. Hellion
  19. Electric Eye
  20. Hell Bent For Leather
  21. You've Got Another Thing Coming
  22. Living After Midnight


Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 22 minutter
Lydformater DTS HD (Engelsk), PCM 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Judas Priest Artist Judas Priest
Bestillingsnummer 0887654811196

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i