Inngår i kampanje
  • Filmdealen 3 for 250,-

Kampen Om Tungtvannet (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Storsatsingen Kampen Om Tungtvannet, fra produsenten av Max Manus, er en medrivende NRK-serie om de alliertes kamp for å stoppe Hitlers produksjon av atombomben på Rjukan i Telemark.

Serien følger sabotasjeaksjonen og beskriver bakgrunnen for hva som skjedde på Rjukan i krigsårene. Den tar for seg historien om den tyske nobelprisvinneren i fysikk, Werner Heisenberg, som får i oppgave å utvikle atombomben for nazistene. Videre følger vi Leif Tronstad, kjemiprofessoren og majoren som med sin kunnskap om kjernefysikk og tungtvannsproduksjonen ved Rjukan, var sentral i å advare de allierte og å planlegge sabotasjeaksjonene.

Serien forteller også historien om de ni mest sentrale sabotørene som gjennomførte aksjonene, og om Norsk Hydro som produserte tungtvannet for tyskerne.

På rollelista finner vi navn som Espen Klouman Høiner, Cristoph Bach, Dennis Storhøi, Anna Friel, Maibritt Saerens, Tobias Santelmann, Benjamin Helstad, Frank Kjosås og Stein Winge.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2015 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie, Krig
Antall disker 1 Spilletid 4 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Norsk), DTS HD (Tysk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Per-Olav Sørensen Skuespillere Anna Friel, Benjamin Helstad, Christian Rubeck, Cristoph Bach, Dennis Storhøi, Espen Klouman Høiner, Frank Kjosås, Maibritt Saerens, Robert Hunger-Bühler, Stein Winge, Tobias Santelmann
Bestillingsnummer 1300610

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i