Kon-Tiki (Blu-ray + DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Nominert til Oscar for beste fremmedspråklige film!

I 1947 ble en krigstrett verden fascinert av den unge nordmannen Thor Heyerdahl. Han hadde utviklet en revolusjonerende teori om at Polynesia var blitt befolket fra Sør-Amerika, stikk i strid med det etablerte vitenskapsmiljøets teori om migrasjon fra Asia. For å bevise teorien sin gjorde Heyerdahl noe hittil uhørt: Han bestemte seg for selv å teste den i praksis, og la ut på en eventyrlig og farefull ekspedisjon over Stillehavet.

Den primitive balsaflåten døpte han Kon-Tiki, etter solguden. Han fikk med seg fem unge menn på ferden. Ingen av dem kjente hverandre fra før, og bare én av dem kunne seile. Selv hadde han vannskrekk og kunne ikke svømme. Thor var villig til å ofre alt og alle for å få rett.

Storfilmen Kon-Tiki er en fabelaktig dramatisering av de virkelige hendelsene, en personlig historie med halve kloden som scene. Regissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg gjorde enorm suksess med Max Manus i 2008. Fire år senere knuste de sin egen rekord for tidenes beste norske åpningshelg på kino med Kon-Tiki, det fantastiske dramaet som blant annet har blitt kalt "episk og storslått" (Dagsavisen) og "en ny norsk nasjonalfilm" (VG). I hovedrollen møter vi Pål Sverre Hagen, omgitt av blant andre Anders Baasmo Christiansen, Odd-Magnus Williamson, Agnes Kittelsen, Jakob Oftebro, Gustaf Skarsgård og Tobias Santelmann.

Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 3 Spilletid 1 timer 58 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Joachim Rønning / Espen Sandberg Skuespillere Agnes Kittelsen, Anders Baasmo Christiansen, Gustaf Skarsgård, Jakob Oftebro, Odd-Magnus Williamson, Pål Sverre Hagen, Tobias Santelmann
Bestillingsnummer 2066531 Serie Kon-Tiki, Norske Filmklassikere
Video
Bonusmateriale
  • Kommentarspor med Joachim Rønning & Espen Sandberg
  • Dokumentaren - Seile sin egen sjø
  • Verden rundt med Kon-Tiki filmen
  • Videoblogger
  • Bildegalleri
  • Visuelle effekter - VFX

Andre produkter i samme serie