Lincoln (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Steven Spielberg-regisserte Lincoln er et intimt portrett av den amerikanske presidentens mest vågale og avslørende stunder, i en tid der de mørke skyggene fra slavetiden løftes bort og en nasjon ødelagt av krig må repareres. Hovedrollen tolkes på forbilledlig vis av Daniel Day-Lewis, omgitt av kruttsterke birolleinnehavere som Sally Field og Tommy Lee Jones.

Et omfattende menneskelig drama utspiller seg når Abraham Lincoln anstrenger seg til sitt ytterste for å gjøre slutt på borgerkrigen, og samtidig må slåss for å trumfe igjennom den trettende grunnlovsendringen i den amerikanske konstitusjonen - for permanent å forby slaveriet. Det er en dristig handling som krever hans ytterste når det gjelder manøvreringsevne, mot og moralsk styrke. Det er også handlingen som vil gjøre ham til en legende.

Lincoln må slåss med konsekvensene det får både for verden rundt ham og for dem han er glad i, men på vektskålen ligger det som alltid har veid tyngst for ham: Å tvinge det amerikanske folket, og dem som motarbeider ham i regjeringen, til å endre kurs og sikte høyere, mot en bedre tilværelse for hele menneskeheten ...

Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 30 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Bestillingsnummer FPHE-460481 Serie Oscar-vinnere, Periodedrama
Video
Bonusmateriale
  • The Journey To Lincoln
  • Crafting The Past
  • In The Company Of Character
  • A Historic Tapestry
  • Living With Lincoln
  • In Lincoln's Footsteps

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i