Love Actually (UK-import) (BLU-RAY)

118,15 11815 Veil. pris 139,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Fra produsentene av Notting Hill og Bridget Jones' Dagbok kommer den ultimate romantiske komedien - med en fantastisk samling stjerneskuespillere og et enestående lydspor.

Vi befinner oss i London, fem uker før jul. Statsministeren (Hugh Grant) faller hodestups for en av sine ansatte (Martine McCutcheon), bare øyeblikket etter at han inntar Downing Street 10. En forfatter (Colin Firth)"rømmer" til Syd-Frankrike for å lege sitt knuste hjerte, og finner den store kjærligheten i en innsjø. En godt gift kvinne (Emma Thompson) mistenker at ektemannen (Alan Rickman) er i ferd med å gli fra henne. En nygift kvinne (Keira Knightley) feiltolker signalene hun får fra brudgommens bestevenn. En skolegutt forsøker å vinne oppmerksomhet til den mest uoppnåelige jenta på skolen. En enkemann og stefar (Liam Neeson) forsøker å bli kjent på ny med sønnen som plutselig ble en fremmed, mens en kontorsjef (Laura Linney) forsøker å gjøre noe med avstandsforelsken på kontoret. Og en aldrende rockestjerne (Bill Nighy) som har "sett det meste" håper på et comeback sent i karriéren. Alle gjør de Love Actually til en uforglemmelig film som ikke bare forteller én historie, men hvor ti forskjellige flettes i hverandre - selvfølgelig mens skjebnen stikker kjepper i hjulene på de mest ubeleilige tidspunkt.

Vittige og deilig romantiske Love Actually er skrevet og regissert av Richard Curtis, som også har stått for manuset til Fire Bryllup Og En Gravferd, Notting Hill og begge Bridget Jones-filmene.

Bonusmateriale

  • Interactive Menus
  • Scene Access
  • Bonus Footage
  • Deleted Scenes
  • Other Documentary: 'The Music of Love Actually'

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Jul, Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 15 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Richard Curtis Skuespillere Alan Rickman, Bill Nighy, Colin Firth, Emma Thompson, Hugh Grant, Keira Knightley, Laura Linney, Liam Neeson, Rowan Atkinson
Bestillingsnummer 8301868

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i