The Men Who Stare At Goats (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 6-12 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Journalist Bob Wilton (Ewan McGregor) fordriver dagene i Kuwait, utålmodig trippende i håp om å komme seg inn i Irak for å dekke Golfkrigen. En kveld mens han tar en drink på hotellet kommer han i prat med den mystiske Lyn Cassady (George Clooney), som hevder å være med i en bisarr, eksperimentell avdeling av det amerikanske forsvaret. Ifølge Cassady forandrer den såkalte New Earth-hæren måten kriger utkjempes på. "Krigermunker" med overlegne psykiske krefter kan lese fiendens tanker, gå gjennom tykke vegger, ja, til og med drepe geiter ved å stirre dem i senk! Mannen som startet avdelingen har forsvunnet, og Cassadys oppdrag er å finne sjefen sin.

Wilton er fascinert av det Cassady forteller, og på impuls blir han med ham inn i Irak. De følger sporene etter sjefen helt fram til en fordekt treningsleir ledet av den egenrådige, synske Larry Hooper (Kevin Spacey). Her kommer Wilton i skvis mellom New Earth-soldater og Hoopers egne supersoldater. For å komme levende fra dette ville eventyret må Wilton overvinne en fiende han ikke i sin villeste fantasi kunne forestilt seg.

Noen historier er helt enkelt som skapt for filmlerretet, og utrolig nok er premisset i Menn Som Stirrer På Geiter hentet fra virkeligheten. Det amerikanske forsvaret hadde faktisk en avdeling som prøvde å finne nye metoder for krigføring med vekt på mentale teknikker, og journalist Jon Ronson skrev boken om den såkalte First Earth-bataljonen.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Grant Heslov Skuespillere Ewan McGregor, George Clooney, J.K. Simmons, Jeff Bridges, Kevin Spacey, Robert Patrick
Bestillingsnummer SMBDS000050

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i