Inngår i kampanje

Moneyball (BLU-RAY)

99,00 9900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Fra Capote-regissør Bennett Miller kommer sportsdramaet Moneyball, basert på den sanne historien om Billy Beane - en potensiell baseballsuperstjerne som, etter å ha mislyktes ute på banen, vier sin ekstreme konkurransedrift til jobben som manager for klubben Oakland Athletics. Med Bratt Pitt i rollen som Beane ble Moneyball nominert til hele seks Oscar-priser i 2012, deriblant for beste film og beste mannlige hovedrolle.

Ved begynnelsen av 2002-sesongen befinner Billy seg i en håpløs situasjon. Den lille klubben har nok en gang mistet stjernespillere til store lag med store lønninger, og han må gjenoppbygge laget med minimalt budsjett. Den desperate løsningen blir å utfordre sportens grunnleggende tenkesett. Billy ansetter den ferske økonomen Peter Brand (Jonah Hill), en skarpsindig tallknuser utdannet ved Yale. Sammen snur de opp ned på konvensjonell tankegang ved å utnytte en type statistisk analyse som baseballmiljøet lenge har ignorert.

Billy og Peter hanker inn spillere som er oversett og avvist av alle andre klubber fordi de er for annerledes, for gamle, for ofte skadet eller skaper for mye problemer - men som alle har grunnleggende, undervurderte ferdigheter. De nye metodene ergrer veteranene, media og fansen. Deres egen trener (Philip Seymour Hoffman) nekter å samarbeide. Men eksperimentet fortsetter, på vei mot det som enten blir Billys karrieredød eller gir ham innsikt som overgår spillet.

Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 13 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 52GSB6235587 Serie Oscarnominert
Video
Bonusmateriale
  • Slettede Scener
  • Billy Beane: Gjenoppfinne spillet
  • Tabberull
  • Moneyball :Playing the Game - The Making of Moneyball
  • Sammensetting av laget
  • Tilpasse Moneyball

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i