Inngår i kampanje

Operasjon Arktis (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Vinterstormen raser over Svalbard og drivisen kapsler inn Halvmåneøya. Midt i dette isødet står tre barn: 13-åringen Julia og hennes to småsøsken, tvillingene Ida og Sindre på 8 år. Helt alene. De har havnet der ved en skjebnesvanger feil, og ingen vet at de er der. De vet ikke engang selv hvor de er. På det norske fastlandet leter foreldre og politi desperat etter barna, uvitende om at det bokstavelig talt er et hav mellom dem.

For de tre barna fra byen starter en kamp for å overvinne både sin egen redsel og de dramatiske og tilsynelatende nådeløse naturkreftene. I tillegg blir hytta de har søkt tilflukt i beleiret av en nærgående isbjørn. Det er ikke bare storesøster Julia som må vokse opp raskt. Stilt overfor en i utgangspunktet umulig situasjon, må alle tre lære seg å mestre det man skulle tro var umulig.

Den spennende familiefilmen Operasjon Arktis er regissert av Grethe Bøe-Waal som tidligere har laget Titanics Ti Liv, kåret til beste barnefilm ved en rekke filmfestivaler verden rundt. Hun har også regissert TV-serien Hjerterått for NRK sammen med Nils Gaup.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2015 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 31 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Grethe Bøe Skuespillere Ida Leonora Valestrand Eike, Kaisa Gurine Antonsen, Kristofer Hivju, Lars Arentz-Hansen, Leonard Valestrand Eike, Nicolai Cleve Broch
Bestillingsnummer 2294931

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i