Parker (UK-import) (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Parker (Jason Statham) er den mest vågale, grundige og hensynsløse tyven i bransjen. Han er ekspert på planlegging og gjennomføring av tilsynelatende umulige kupp. Alt han krever av mannskapet sitt er absolutt lojalitet, og at de følger hans plan slavisk. Men når det siste ranet ender med et dødsfall grunnet uforsiktighet, avslår Parker å delta i den neste store jobben til gangstersjefen Melander (Michael Chiklis) og gjengen hans. De er derimot ikke villig til å akseptere et nei, så de skyter Parker og etterlater ham for å dø.

Mot alle odds overlever Parker, og sverger hevn over dem som forrådte ham. Han sporer opp Melander i rikmannsområdet Palm Beach hvor gjengen planlegger et gigantisk ran. For å komme tett på dem utgir han seg for å være en velstående eiendomsmogul fra Texas, og ved hjelp av eiendomsmegleren Leslie (Jennifer Lopez) setter Parker opp en plan - for å ta både utbyttet og en nøye utspekulert hevn.

Parker er en velregissert actionfilm av Oscar-vinneren Taylor Hackford (Ray, Djevelens Advokat) basert på et manus av John J. McLaughlin (Hitchcock, Black Swan). I øvrige roller møter vi blant andre Nick Nolte (Warrior, Gangster Squad) og Wendell Pierce (The Wire, Treme).

Bonusmateriale

  • Audio Commentary with Director Taylor Hackford
  • Bringing the Hunter to Life: The Making of Parker
  • Who is Parker?
  • The Origin of Parker
  • Broken Necks and Bloody Knuckles

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 58 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Taylor Hackford Skuespillere Clifton Collins Jr., Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis, Nick Nolte, Wendell Pierce
Bestillingsnummer EO51615

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i