Red (4K Ultra HD + Blu-ray)

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
OBS: Dette er en utgave som blir importert fra USA. 4K-disken er sonefri, men blu-raydisken som følger med er låst til sone A, og krever en sone A eller sonefri avspiller.

Frank Moses (Bruce Willis) er en tidligere CIA-agent som nå lever et rolig liv. Det vil si, rolig helt til et superprofesjonelt drapsteam dukker opp for å ta ham av dage. Hans skjulte identitet er avslørt og livet til hans kjære Sarah (Mary-Louise Parker) er i fare, så Frank samler sitt gamle team i et desperat forsøk på å overleve.

Frank, Marvin (John Malkovich) og Victoria (Helen Mirren) var tidligere CIAs mest betrodde agenter - men hemmelighetene de tok del i har nå gjort dem til CIAs fremste drapsmål. Trioen blir nødt til å bruke alt hva de har av kløkt, ferdigheter og erfaring for å ligge et skritt foran de som jager dem. Med den i høyeste grad sivile Sarah på slep, legger de ut på en umulig ferd. Målet? Å bryte seg inn i CIAs superhemmelige hovedkvarter, der de vil avdekke en av de største konspirasjonene og dekkoperasjonene i etterretningstjenestens historie.

Red, løselig basert på tre tegneserieromaner av Warren Ellis og Cully Hamner, er en eksplosiv actionkomedie hvor det virkelig går unna i svingene. Filmen er regissert av Robert Schwentke (The Time Traveler´s Wife, Flightplan), og i tillegg til de nevnte skuespillerne møter vi også navn som Morgan Freeman, Karl Urban, Julian McMahon, Ernest Borgninge, Richard Dreyfuss og Brian Cox.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2017
Format 4K Ultra HD + Blu-ray Sone Sonefri
Sjanger Action Antall disker 2
Spilletid 1 timer 51 minutter Lydformater Dolby Atmos (Engelsk)
Regissør Robert Schwentke Skuespillere Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Karl Urban, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman
Bestillingsnummer SMIT52591UHD

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende