Rise To The Dawn Of The Planet Of The Apes (BLU-RAY)

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Rise Of The Planet Of The Apes
Science fiction møter virkelighet i denne nyskapende filmen som beskriver et scenario ulikt alt annet vi har opplevd. Handlingen utspiller seg i en mulig framtid, hvor forskernes jakt på en kur for Alzheimers fører til at en gruppe aper utvikler en intelligens farlig lik vår egen. Dette fører til full krig mellom aper og mennesker. Premien er den planeten vi hittil har kalt vår egen.

Rise Of The Planet Of The Apes er filmhistoriens første "live action"-film som fortelles fra et dyrs perspektiv. Riktignok et dyr med menneskelignende egenskaper, et intellektuelt vesen som kan tenke strategisk, organisere og lede en revolusjon - og som publikum opplever et reelt følelsesmessig bånd til. Andy Serkis (kjent som Gollum i Ringenes Herre-filmene) gir - takket være forbløffende teknologi - enestående sjel, klokskap og hjerte til apen Caesar.

Dawn Of The Planet Of The Apes
I oppfølgeren til Rise of the Planet of the Apes som finner sted et tiår senere, har sjimpansen Caesar (Andy Serkis) og hans gjeng av intelligente aper grunnlagt en sivilisasjon i skogen utenfor San Francisco og antatt at menneskeheten har dødd ut. Plutselig blir deres fredelige eksistens truet, da de treffer på en gruppe mennesker som trenger inn på deres territorier. Ledet av Malcolm (Jason Clarke), forsøker gruppen å finne nye energiforsyninger for å kunne overleve i ruinene i San Francisco. Caesar og Malcolm danner et motvillig våpenhvile, men en voksende mistro og militante grupperinger på begge sider truer snart til en altomfattende krig.

Produktfakta

Produksjonsår 2014 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Science Fiction
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 55 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Rupert Wyatt / Matt Reeves Skuespillere Andy Serkis, Brian Cox, David Oyelowo, Freida Pinto, Gary Oldman, James Franco, Jason Clarke, John Lithgow, Keri Russell, Kirk Acevedo, Kodi Smit-McPhee, Toby Kebbell, Tom Felton
Bestillingsnummer FP99162966 Serie Planet Of The Apes

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende