Inngår i kampanje

Rive-Rolf (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Rive-Rolf er en ellevill familiekomedie, nominert til både Oscar og Golden Globe for beste animasjonsfilm. Disney-filmen er regissert av Rich Moore (The Simpsons, Futurama).

I en helt spesiell arkade - der spillfigurene kan bevege seg fritt mellom spillene etter åpningstid - blir vi kjent med Rive-Rolf, skurken i spillet "Fikse-Felix". Rive-Rolf er ikke lykkelig, og lengter etter å bli like elsket som helten. Problemet er at ingen elsker en skurk.

Men alle elsker helter. Så når et moderne skytespill introduserer beintøffe Sersjant Calhoun, ser Rive-Rolf det som sin mulighet til å oppnå heltemot og lykke. Han lurer seg inn i spillet med en enkel plan - å vinne en medalje. Men snart ødelegger han alt, og ved et uhell slipper han løs en dødelig fiende som truer alle spillene i arkaden. Rive-Rolfs eneste håp er Vanellope von Schweetz , den unge bråkmakeren som kan være nettopp den rette til å lære Rive-Rolf hva det innebærer å være en snill fyr. Men vil han innse at han er god nok til å bli en helt før det er "game over" for hele arkaden?

Bonusmateriale

  • Kortfilm: Papirfly
  • Bit for bit: skapelsen av verdener i Rive-Rolf
  • Alternative og slettede scener

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Islandsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Islandsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Rick Moore (Regi) Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer BNY6032956 Serie Disney-klassikere, Rive-Rolf

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i