Salmon Fishing In The Yemen (UK-import) (BLU-RAY)

109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Laksefiske I Jemen er en varm britisk film full av humor, drama og romantikk, basert Paul Tordays kritikerroste bestselgerroman med samme navn. I hovedrollene møter vi Ewan McGregor, Emily Blunt og Kristin Scott Thomas.

Britiske Alfred Jones (McGregor) er en fiskeriekspert som lever innestengt i sin egen frustrasjon; hjemme ignoreres han av den karrierefokuserte kona, på jobben styrer en slavedrivende sjef. Alfreds liv tar en ny vending når en pengesterk fluefiskefantast av en oljesjeik kontakter de britiske ekspertene for å få hjelp til å virkeliggjøre sin store drøm: å sette ut laks i Jemens tidvis uttørkede elveleier.

Den britiske regjeringen har akutt behov for en nytt og positivt bilde på sitt engasjement i Midtøsten. Statsministerens talskvinne, Patricia Maxwell (Scott Thomas), tenner raskt på idéen om laksefiske, og hyrer inn Alfred som ansvarlig for prosjektet - selv blir han enda mer opptatt av sjeikens kvinnelige representant, Harriet (Blunt).

Produktfakta
Produksjonsår 2012 Utgitt 2012
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 43 minutter Aldersgrense 7
Undertekster Engelsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør Lasse Hallström
Skuespillere Amr Waked, Catherine Steadman, Emily Blunt, Ewan McGregor, Kristin Scott Thomas, Tom Mison Bestillingsnummer LGB94916
Video

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende