Inngår i kampanje

Shrek - The Whole Story (BLU-RAY)

229,00 22900 Veil. pris 249,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Shrek er ikke som andre helter. Han er det sjarmerende trollet som skapte et nytt fenomen innen film, og som trollbandt en hel verden. I denne samleboksen finner du alle fire filmene om den grønne moroklumpen, samt julespesialen Eselets Shrektakulære Jul.

Shrek - 2001
Gjenopplev hvert øyeblikk av Shreks modige ferd for å redde den livlige Prinsesse Fiona og få igjen skjøtet til sin elskede sump fra intrigemakeren Lord Farquaad. Shreks medhjelper på ferden er Eselet, den elskelige og skrytende vennen hans.

Shrek 2 - 2004
"Lykkelige i alle sine dager" synes å være langt langt borte når reisen for å hilse på svigerforeldrene ender i en virvelvind av opplevelser for Shrek og hans Fiona. Med hjelp av sin trofaste venn Eselet gir Shrek seg i kast med en trylledrikkbryggende God Fe, en flott utseende Drømmeprins og den berømte trolldreperen, Pus Med Støvler - en villkatt med blikk av stål, som innerst inne er snill som et lam.

Shrek Den Tredje (Shrek The Third) - 2007
Når kongen plutselig trekker sitt siste åndedrag, må Shrek legge ut på en ny, spennende reise - sammen med Eselet og Pus Med Støvler legger han i vei for å finne en arving til tronen. Hele verdens favorittfigurer er tilbake sammen med den ikke alltid fullt så flinke magikeren Merlin, raringen Arthur, en gjeng mektige prinsesser og en rekke uventede nykomlinger.

Shrek - Lykkelig Alle Sine Dager (Shrek Forever After) - 2010
I stedet for å skremme folk slik han pleide, har Shrek nå blitt en rolig mann - og er ikke helt fornøyd med rutinelivet. I sin lengsel etter gamle dager, da han virkelig følte seg som et troll, inngår Shrek en pakt med den sleske Rumpelstiltskin. Før han vet ordet av det, er livet forvandlet og han befinner seg i en merkelig, alternativ variant av landet Langt, Langt Borte

Inneholder også julespesialen: Eselets Shrektakulære Jul.

Produktfakta

Produksjonsår 2001 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 4 Aldersgrense 7
Undertekster Engelsk, Norsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Animasjon Bestillingsnummer 52GSB8315044
Serie Dreamworks Animation, Shrek

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i