Star Trek - Stardate Collection (DK-import) (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
The Motion Picture - 1979
Se den originale filmversjonen slik den opprinnelig ble satt opp på kino. Et massivt fremmed vesen med enorme krefter er kommet inn i Føderasjonen og ødelegger alt på sin vei, deriblant tre kraftige, klingonske fartøy. Mens kraften nærmer seg jorden, er admiral James T. Kirk tilbake på kommandobroen i et ombygd Enterprise og gjør seg klar til å gå rett i strupen på angriperen.

The Wrath of Khan - 1982
Vi befinner oss i det 23. århundret. Føderasjonens stjerneskip U.S.S. Enterprise er på en rutinemessig treningsmanøver, og det virker som om admiral James T. Kirk (William Shatner) har avfunnet seg med at denne inspeksjonen kan være det siste romoppdraget i hans karriere.

Men Khan er tilbake! Med hjelp fra sin landsforviste bande av genetiske supermenn har Khan (Ricardo Montalban) - en genial overløper fra Jorden på 1900-tallet - plyndret romstasjonen Regula One, stjålet det topphemmelige apparatet Project Genesis, tatt kontrollen over et annet av føderasjonens stjerneskip, og nå planlegger han å legge en dødelig felle for sin gamle fiende Kirk ... med trussel om universets undergang.

The Search for Spock - 1984
Admiral Kirks seier over Khan og skapelsen av planeten Genesis er bare tomme seire. Spock er død og McCoy er av uforklarlige grunner i ferd med å bli sinnsyk. Når Spocks far Sarek kommer på overraskende besøk, har han en oppsiktsvekkende nyhet: McCoy bærer på Spocks livsånd. Med to venner som lider - en som lever og en som ikke gjør det - prøver Kirk å hjelpe vennene sine ved å stjele U.S.S. Enterprise og trosse Stjerneflåtens karantene av planeten Genesis. Men også klingonene har hørt om Genesis, og kappflyr til et dødelig møte med Kirk.

The Voyage Home - 1986
Vi befinner oss i det 23. århundre. En mystisk fremmed makt truer Jorden ved å få alle sjøene til å fordampe og å ødelegge atmosfæren. I et desperat forsøk på å redde menneskeheten må Kirk og mannskapet hans reise tilbake i tid, til San Fransisco i 1986. Der møter de en verden av pønk, pizza og busser hvor du må ha nøyaktig med vekslepenger for å komme med. En verden mer fremmed enn noe de noensinne har sett selv i de fjerneste delene av galaksen. Et spennende, actionfylt oppdrag for Starship Enterprise!

The Final Frontier - 1989
En vulcansk desertør med en forbløffende hemmelighet kaprer Enterprise for å lete etter en myteomspunnet planet. Kirk og hans mannskap drar ut for å stoppe en gal mann i et eventyr som tar dem med til universets sentrum og til det som kanskje er et møte med Gud. Mens mannskapet er tatt som gisler av vulcaneren, må kapteinen sette sin lit til en usannsynlig allianse for å redde galaksen.

The Undiscovered Country - 1991
For første gang lanseres DVD-en som gir deg originalversjonen av spillefilmen slik den ble vist på kino. Etter at en måneeksplosjon har fått Klingon-riket i kne, ser den en gang så umulige tanken om fred med Føderasjonen ut til å være innen rekkevidde. Ironisk nok blir admiral James T. Kirk den første utsendte fredsmegleren. Men så mistenkes besetningen på Enterprise for det brutale drapet på en Klingon-diplomat, og med begge riker på randen av total krig synes alt håp være ute.

Generations - 1994
I dette digitalt remastrede actioneventyret blir kaptein Jean-Luc Picard og mannskapet på Enterprise-D lokket inn i den dødbringende planen til den gale Soran - som går ut på å ødelegge hele planeten for å trekke til seg energifeltet Nexus. I en eksplosiv kamp blir Picard kastet inn i Nexus og stilles ansikt til ansikt med kaptein Kirk, som har vært fanget der i flere tiår. Omgitt av mektige fiender må Kirk og Picard stå sammen i en rekke nervepirrende prøvelser for å avverge at en hel planet blir utryddet.

First Contact - 1996
I dette overveldende og digitalt remastrede mesterverket oppdager kaptein Jean-Luc Picard og mannskapet på U.S.S. Enterprise-E at Borgene har reist tilbake i tiden for å forhindre Zefram Cochranes første tidsekspedisjon. Hvis denne historiske reisen ikke blir noe av, vil menneskeheten aldri komme i direkte kontakt med romvesener og Jorden gå tapt til Borgene. I en kamp om overlevelse reiser Picard og mannskapet hans i tiden, sporer opp Borgene og gjør de mest utrolige oppofrelser.

Insurrection - 1998
Bli med mannskapet på Enterprise-E på en digitalt remastret reise til paradis. Mens han betrakter fredelige Ba’ku får Data et voldsomt sammenbrudd. Starfleet tilkaller kaptein Jean-Luc Picard og hans mannskap for å fikse ham igjen. Når Picard avdekker at medlemmer av Starfleet planlegger å ta over planeten Ba’ku og utslette hele folket, må han bekjempe Starfleet for å redde dette fredelige folkeslaget.

Nemesis - 2002 Kaptein Picard og mannskapet på U.S.S. Enterprise-E konfronteres med en Picard-kloning ved navn Shinzon som hersker over planeten Remus. Shinzon er døende og trenger Picards genmateriale for å overleve, men forsøket hans på å bortføre Picard slår feil og baner vei for et storstilt slag om kontroll over universet. Mannskapet tar opp kampen. Flere kommer til å dø. Men Enterprise-ånden lever videre, for alltid.
Produktfakta
Produksjonsår 1979 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Science Fiction
Antall disker 12 Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Bestillingsnummer 1011171
Bonusmateriale
  • Star Trek 1-6 The Original Crew Movie Collection Bonus Disc
  • Star Trek 7-10 Evolutions The Next Generation Movie Collection Bonus Disc