The Fall (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Lidende på sykehuset er Roy Walker en ødelagt mann på flere måter: Han er ute av stand til å gå etter et fall fra en hest i et filmstunt som gikk galt, i tillegg er han sønderknust etter at hans kjæreste dro av gårde med filmens hovedrolleinnehaver. Klar til å avslutte sitt liv blir Roy god venn med den 5 år gamle pasienten Alexandria, med det mål å overtale henne til å stjele en stor og dødeligdose med morfinpiller.

Roy setter i gang en historie som blander sykehusets pasienter, stab og andre med imaginære personer og eksotiske land. Det han beskriver som en “episk fortelling om kjærlighet og hevn” er så medrivende for Alexandria at hun vil gjøre hva som helst av det Roy ber henne om å gjøre for å høre neste del av historien.

Gjennom overdådige scener, sterke farger og storslåtte landskap, kommer Roys eventyr til live på skjermen i en spennende handling som smelter sammen til et virtoust hele. The Fall er en på alle måter en monumental film. Filmcrewet jobbet i hele fire år og fi lmet i intet mindre enn 28 forskjellige land for å fullføre regissørens unike visjon.
Produktfakta
Produksjonsår 2008 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Fantasy
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 57 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Bestillingsnummer CTR26563BR
Bonusmateriale
  • Deleted scenes
  • Featurettes
  • Commentaries with filmmakers and cast