The Familiar Of Zero: The Complete Series (UK-import) (BLU-RAY)

926,10 92610 Veil. pris 1 029,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

All the episodes from the Japanese anime featuring the voice talents of Rie Kugimiya and Satoshi Hino. The story follows Louise (Kugimiya), a young girl who tries but fails to perform successful magic. Nicknamed 'Zero Louise' by children at her school, she is forced by her peers to use a special ritual to summon a familiar, an eternal protector and partner in the world of magic.
Series 1 episodes are: 'Louise the Zero', 'Commoner Familiar', 'Feverish Temptation', 'A Maid's Crisis', 'Tristein's Princess', 'A Thief's Identity', 'Louise's Part-Time Job', 'Tabitha's Secret', 'Louise's Change of Heart', 'A Princess's Request', 'Louise's Marriage', 'Zero Treasure' and 'Louise the Void'. Series 2 episodes are: 'Her Majesty, the Queen's Zero', 'The Oath of Wind and Water', 'The Paladin's Sword', 'The Three Vallière Sisters', 'The Spy's Seal', 'The Queen's Vacation', 'The Underground Secret Document', 'The Magic Institute's Crisis', 'The Atonement of Flames', 'The Enemy On Snowy Alps', 'The Silver Pentecost' and 'The Farewell Wedding Ceremony'. Series 3 episodes are: 'The Familiar's Mark', 'The Elf of the Forest', 'The Return of the Hero', 'The Rumoured Accepted Student', 'The Alluring Women's Bath', 'Forbidden Magic Drug', 'Slepnir Ball', 'The Eastern Pursuit!', 'Tabitha's Younger Sister', 'Border Mountain Pass', 'Captive in Al Hambra' and 'Wings of Freedom'.
Series 4 episodes are: 'Louise of the Holy Ground', 'Aquileia's Shrine Maiden', 'The Incompetent King Gone Mad', 'The Queen's Reward', 'The Maidens of De Ornielle', 'Trouble at the Outdoor Bath', 'Elves from the Desert', 'Escape Through the Sewer', 'Tabitha's Coronation', 'The Awakening of Calamity', 'Louise's Choice' and 'The Familiar of Zero'. Also included is the OVA episode 'Seductive Beach'.

Sesong 1 har både engelsk og japansk tale.

Sesong 2-4 har kun japansk tale og engelsk tekst.


  • Bonus Footage
  • Trailers


Produksjonsår 2012 Utgitt 2018
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Anime Antall disker 5
Spilletid 20 timer 50 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater DTS HD (Japansk), DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Regissør Yu Ko
Skuespillere Animasjon Bestillingsnummer 5060067007706

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende