Inngår i kampanje

The Girl With The Dragon Tattoo (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Den kritikerroste thrilleren The Girl With the Dragon Tattoo er den amerikanske filmatiseringen av Menn Som Hater Kvinner, første roman i Stieg Larssons enormt suksessfulle Millennium-trilogi. Filmen er regissert av Oscar-nominerte David Fincher (Seven, Fight Club, The Social Network), med Daniel Craig og Rooney Mara i hovedrollene.

Den gravende journalisten Mikael Blomkvist er nettopp idømt en fengselsstraff for ærekrenkelse. Samtidig har den ekstremt dyktige researcheren og hackeren Licbeth Salander, en egenrådig jente med en mørk fortid, foretatt en grundig bakgrunnssjekk av Blomkvist på oppdrag fra den aldrende industriherren Henrik Vanger. Når Vanger så tilbyr journalisten et helt spesielt oppdrag, krysses veiene til Blomkvist og Salander. Sammen graver de dypt i fortiden til familien Vanger, noe flere familiemedlemmer setter liten pris på - og støter etter hvert på en historie som er mørkere og blodigere enn noen av dem hadde kunnet ane.

Spenningsmesteren Fincher leverer her et imponerende stykke håndverk, blant annet filmet i et snødekket Sverige hvor Blomkvist og Salanders jakt på sannheten føles både fortettet og foruroligende. I tillegg til Craig og Mara (sistnevnte fortjent nominert til Oscar for innsatsen som utskuddet Salander) møter vi skuespillere som Christopher Plummer, Stellan Skarsgård, Robin Wright og Joely Richardson. I tillegg til Rooney Maras hovedrollenominasjon har filmen blitt nominert til ytterligere fire Oscar-priser.

Bonusmateriale

  • Commentary by David Fincher
  • Over four hours of documentary materials in the multi-part The Vanger Archives behind-the-scenes repository

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Krim, Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 38 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør David Fincher Skuespillere Christopher Plummer, Daniel Craig, Joely Richardson, Robin Wright, Rooney Mara, Stellan Skarsgård, Steven Berkoff, Yorick Van Wageningen
Bestillingsnummer SGSB80839B Serie Stieg Larsson - Millennium-trilogien

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i