The Recruit (BLU-RAY)

149,00 14900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
James Clayton (Colin Farrell) er ikke en typisk CIA-rekrutt. Når han avslutter sin høyskoleutdannelse, gjør han det med et resultat som overgår det meste i landet og tiltrekker seg dermed oppmerksomheten til CIA-hodejegeren Walter Burke (Al Pacino). James betrakter agentvirksomhet hos CIA som et spennende alternativ til et ordinært A4-liv, men for å bli agent må han overleve en tøff opplæring: CIAs hemmelige treningsprogram som blant annet presser rekruttene til å følge ett mønster, og former dem etter en fastlagt modell.

Mens James opplæres i spillets regler, klatrer han i hierarkiet og på veien oppover forelsker han seg i den kvinnelige rekrutten Layla (Bridget Moynahan). Akkurat i det James begynner å stille seg tvilende til sin egen rolle i systemet, og til den katt-og mus-leken som utvikler seg mellom ham selv og mentoren Burke, får han i oppdrag å rydde av veien en muldvarp som har infiltrert organisasjonen.

James setter igang etterforskningen, og jo nærmere han kommer svaret, desto tydeligere viser det seg at ingenting er som det ser ut i virkeligheten og at han ikke kan stole på noen.

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 44 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Roger Donaldson Skuespillere Al Pacino, Bridget Moynahan, Colin Farrell, Gabriel Macht
Bestillingsnummer THV05368100BR

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende