The Twilight Saga - The Complete Collection (DK-import) (BLU-RAY)

199,50 19950 Veil. pris 249,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Denne samleboksen inneholder hele Twilight-filmsagaen basert på Stephenie Meyers bestselgende vampyrserie - her finner du alle de fem filmene, fra Evighetens Kyss til den storslagne avslutningen i Breaking Dawn - Del 2.

Twilight - Evighetens Kyss (2008)
Bella har alltid vært en smule annerledes, og aldri brydd seg om å passe inn blant de andre jentene på skolen. Når moren hennes gifter seg på nytt, og sender Bella av sted for å bo hos faren i den regntunge, lille byen Forks i Washington, har hun liten tro på at ting vil bli særlig annerledes. Men det er bare inntil hun møter den mystiske og veldig pene Edward Cullen, en gutt som ikke ligner på noen andre hun har møtt …

Twilight - New Moon (2009)
Etter den skjebnesvangre feiringen av Bellas 18-årsdag, forlater Edward og familien hans den lille byen - i et forsøk på å beskytte henne fra farene som lurer i deres verden. Sorgtynget driver Bella målløst gjennom sitt siste skoleår, nummen og alene, inntil hun gjenopptar vennskapet med Jacob Black. Etterhvert oppdager hun at bildet av Edward kommer til henne hver gang hun setter seg selv i fare, og begjæret etter å bli gjenforent gjør at hun tar stadig større sjanser.

Twilight - Eclipse (2010)
Seattle terroriseres av en rekke mystiske drap og en ondsinnet vampyr fortsetter sitt hevntokt. Midt i alt dette tvinges Bella til å velge mellom kjærligheten til Edward og vennskapet med Jacob - vel vitende om at avgjørelsen kan nøre opp under kampen mellom varulver og vampyrer. Samtidig er en krig under oppseiling. Ved å leke med de ukjente sidene av Cullen-familiens mystiske evner, har en uforklarlig kraft skapt en hær av "nyfødte", med vampyren Riley i spissen.

The Twilight Saga - Breaking Dawn - Del 1 (2011)
Forholdet mellom Bella og Edward tas flere steg videre. Det er duket for både bryllup og bryllupsreise, i tillegg til et problematisk svangerskap og en høydramatisk barnefødsel som får enorm effekt på Jacob. Men han er langt fra den eneste som forandres for alltid … og snart er det klart for den store kampen.

The Twilight Saga - Breaking Dawn - Del 2 (2012)
Bella våkner forvandlet - hun er nå mor, og endelig en vampyr. Ektemannen Edward fryder seg over hennes skjønnhet, fart og uvanlige selvkontroll, og Bella selv har aldri følt seg så levende. Samtidig har skjebnen til hennes beste venn, Jacob, blitt flettet sammen med skjebnen til deres eksepsjonelle datter, Renesmee. Ankomsten av et så sjeldent vesen forsterker en utvidet familie, men vil snart utløse krefter som truer med å ødelegge dem alle sammen.
Produktfakta
Produksjonsår 2008 Utgitt 2020
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Fantasy Antall disker 5
Spilletid 10 timer 5 minutter Aldersgrense 11
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Bestillingsnummer 1146571
Bonusmateriale
  • Audio Commentary with Bill Condon
  • Forever Filming - 7-part Making Of Documentary
  • Two At Once Featurette
  • Music Featurette
  • Jump To: Edward
  • Jump To: Jacob