Inngår i kampanje

Ekko av en venn - roman (BOK)

Ingvar Ambjørnsen

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Endelig er Elling tilbake! Like sår og morsom som alltid. Han har flyttet inn i en sokkelleilighet hos enkefru Annelore Frimann-Clausen på Grefsen i Oslo. Dette er Ingvar Ambjørnsens femte bok om Elling. Den står ikke tilbake for noen av de andre, tvert imot er det en helt nydelig og gripende skildring av et ensomt menneske, som svært mange vil kjenne seg igjen i.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Ingvar Ambjørnsen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202625139
Antall sider 313 Dimensjoner 13,8cm x 21,2cm x 2,6cm
Vekt 460 gram Emner og form Moderne litteratur, Oslo, Psykiske lidelser, Ensomhet, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«Med Ekko av en venn har Ingvar Ambjørnsen nok en gang skrevet et kjærlig portrett av en karakter de fleste vil kjenne seg igjen i. [...] Ambjørnsens prosa er som vanlig enkel og stilsikker, og det tunge og såre er hele tiden pakket inn i befriende komikk.» Mari Reinholdt Aas, Vårt land «Selvsagt er dette blitt en ekte Elling-roman, men bakteppet som Ingvar Ambjørnsen har strukket, rommer dype, treffende samfunnsbetraktninger - kall det gjerne humoristisk-satirisk - men Ekko av en venn har en dypere og alvorlig undertekst som beskriver noen av de mest markante trekk ved vår mediale samtid.» Finn Stenstad, Dagbladet «Den 5. boka om Elling er drivande godt, litterært handverk.» Bjarne Tveiten, Fedrelandsvennen «Gjenkjennelsen i det Elling strever med, å finne sin plass i verden og en verdigheti eget liv, gjør at «Ekko av en venn» ikke bare føles relevant, men ja - viktig.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen «I dette forunderlige hodet - både Elling sitt og Ambjørnsen sitt - foregår det fortsatt veldig mye spennende, unikt og morsomt. Sjølsagt føler en med Elling som fortsatt ikke lykkes med alt kan man si, men måten Ambjørnsen tar oss med inn i Ellings sinn og hverdag på er fortsatt noe av det flotteste jeg vet om i moderne norsk litteratur. Det er fortsatt bøtter av underfundig humor i Ambjørnsens språk og fortelling om Elling» Tor Hammerø, Nettavisen «Ingvar Ambjørnsens bøker om Elling er tidvis stor litteratur. Når han får fram det allmennmenneskelige, det gjenkjennbare - når han klarer å løfte det tilsynelatende lille til noe stort og meningsfullt. Når det går opp for oss at vi alle har en Elling i oss. På godt og ondt.» Jan-Erik Østlie, Fri fagbevegelse «Romanen er klok, og jeg tror vi ler med Elling, mer enn vi ler av ham.» Bente Thoresen, Psykisk helse

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i