En helt vanlig familie (BOK)

Mattias Edvardsson

261,00 26100 Veil. pris 299,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Hvor godt kjenner du egentlig dine barn? Hvor langt er du villig til å gå for å beskytte familien din? De er en helt vanlig familie. Presten Adam, juristen Ulrika og deres 19 år gamle datter Stella. De bor i et fint villastrøk utenfor Lund og på overflaten virker alt å være perfekt. Men en dag raser alt sammen. Stella blir anklaget for mord og blir varetektsfengslet. Tilbake står de fortvilte foreldrene som ikke forstår hva som har skjedd eller hva de skal ta seg til. De vil gjøre alt for å hjelpe Stella, men spørsmålet som dukker opp er hvor godt de egentlig kjenner sin datter. Eller hverandre. I tre ulike deler følger vi far, mor og datter, og bit for bit avsløres sannheten om hva som egentlig har hendt. En helt vanlig familie er en psykologisk spenningsroman om tre mennesker som tror de kjenner hverandre, men som lever i ulike verdener. Og den fine linjen mellom rett og galt, løgn og sannhet.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Mattias Edvardsson
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205518438
Antall sider 446 Dimensjoner 13,9cm x 21,4cm x 3,1cm
Vekt 451 gram Oversetter Jørn Roeim
Originalspråk Svensk Originaltittel En helt vanlig familj
Emner og form Psykologiske thrillere, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Familie, Hemmeligheter, Romaner, Thriller, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også