Inngår i kampanje

Før plogen din over de dødes knokler (BOK)

Olga Tokarczuk

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Særegen roman av Nobelprisvinner i litteratur, Olga Tokarczuk. Nominert til Man Booker International 2019. Vinternatten ligger tung og mørk over den polske landsbyen da hobbyastrolog og tidligere engelsklærer Janina Duszejko finner naboen død på gulvet i hans hjem. Først virker dødsfallet naturlig: kvelning forårsaket av et kjøttbein. Men Janina har sett flere dyr luske rundt i området. Kan de ha noe med dødsfallet å gjøre? Når flere landsbyboere blir funnet døde, alle tilknyttet det lokale jaktlaget, blander Janina seg inn i saken. Det er ikke alle like begeistret for. Olga Tokarczuk, vinneren av Nobelprisen i litteratur 2018, har skrevet en helt særegen roman. Før plogen din over de dødes knokler er en mørk feministisk komedie, en eksistensiell fabel, en hyllest til poeten William Blake og et mordmysterium.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2020 Forfatter Olga Tokarczuk
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205535794
Antall sider 289 Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 1,9cm
Vekt 247 gram Oversetter Julia Wiedlocha
Originalspråk Polsk Originaltittel Prowadź swój pług przez kości umarłych
Emner og form Moderne litteratur, Satire og parodier, Skjønnlitteratur som er oversatt, Polen, Bygder, Døden, Romaner, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i