Inngår i kampanje

Fredag hele uka (BOK)

Lise Finckenhagen

339,00 33900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Fredag hele uka er en sjenerøs og fristende bok som inneholder flere enn 240 av Lises Finckenhagens aller beste oppskrifter. Fristende matretter til alle årstider og anledninger. Du kommer til å bli veldig sulten av å bla i denne boken, og svært glad og mett av å bruke den. Fredag er ukas beste dag! Skuldrene senkes og vi har tid til å kose oss, lage god mat og være sammen med mennesker vi er glade i. Med Lise Finckenhagens nye kokebok blir hver dag til en fredag. Uansett om det er mandag eller lørdag, filmkveld eller hagefest, regnvær eller sol, påske eller jul. Boken har vunnet den norske finalen for Best Cookbook Design 2011. Boken ble utgitt på nytt i 2014 med ny innbinding og ny forside, men med samme innhold.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2011 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Lise Finckenhagen Forlag
Font
ISBN 9788281691421 Antall sider 387
Dimensjoner 24,5cm x 28,1cm x 4cm Vekt 1862 gram
Illustratør Magnar Kirknes Emner og form Kokebøker av kjente personer, Kokebøker, Faglitteratur

Anmeldelser

«Har du tenkt å kjøpe EN kokebok i år, så er dette boka! Bare det å lese kapittelinndelingen kan sette en i godt humør, slik som "Når løvet faller", "Ut på tur med noe godt på lur", "Hageparty", "Gode venners lag" og ikke minst "Kvinner som elsker karbo". Her skal det utprøves mange lekre og velsmakende retter. Magnar Kirknes har tatt bildene som virkelig får tennene til å løpe i vann.» Lisbeth Fosser, Vi i Villa "Mye å bli inspirert av her, noe fotograf Kirknes også skal ha sin del av æren for. Fredag hele uka følger årstidene og er dermed en kokebok du kan ta frem. Når som helst." Bergensavisen "Herlig, humørfylt og fristende kokebok av en flink kokk. Oppskrifter man faktisk tør å prøve seg på!" Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad "Oppskrifter for alle som har lyst til å kose seg" Allers "Dette er en fantastisk kokebok med oppskrifter som hverken tar lang tid eller krever mangeårig kokkeskole. En sikker julegavevinner." Bok og Samfunn «Herlige retter som kan serveres hver dag. Nam!» Reidun Kjelling Nybø, Avisa Nordland «Inneholder et flott spenn av oppskrifter, med informative bilder til alle.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen "Boken Fredag hele uka er en omfangsrik og fristende bok som inneholder deilige matretter til hverdag og fest." Norsk Ukeblad "Svært vellykket og veldreid kokebok. Oppskriftene er uvanlig godt presentert, og bildene følger opp. De er ikke fjongere enn at en hver leser med litt praksis vil våge å gi seg i kast." Borghild Fiskå, Stavanger Aftenblad