Inngår i kampanje

Håndplukk - opplev, nyt og spis naturen rundt deg (BOK)

Kristin Helene Randulff Nielsen, Magnus Slagsvold Støre

339,00 33900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Ta med deg denne boken på søndagstur, og lær om spiselige planter du finner i veikanten, i skogen, på fjellet og ved kysten. Nordmenn liker å gå på tur, og vi har lang tradisjon for matauk. Håndplukk er en bok som oppfordrer deg til å spise, se og nyte naturen rundt deg. Veldig mange av vekstene vi vandrer forbi, kan spises og nytes - og samtidig er de nyttige. Lær om de spiselige vekstene rundt deg og nyt dem. En del av kunnskapen om hva vi kan spise i naturen, er i ferd med å gå i glemmeboken, men Håndplukk gir oss anledning til å hente oss inn. Forfatteren Kristin Helene Randulff Nielsen har de siste årene plukket ville vekster for flere kjente Oslo-restauranter (Maaemo og Smalhans) Med seg på laget har Kristin den kreative og selvlærte kokken Magnus Slagsvold Støre som blant annet står bak pop-up-restauranten Svinepels. Magnus lager fantastiske retter av det Kristin finner. Det meste kokes og spises ute, på fjellet, ved sjøen og i skogen eller rundt bygården der Kristin bor, like ved St. Hanshaugen. Kristin og Magnus har begge den samme filosofien og respekten for naturen. Ved å ta bedre vare på den - og spise den - blir vi i større grad en del av den. Siren Lauvdal har tatt bildene til boken. Om forfatteren Kristin Helene Randulff Nielsen er sanker og jobber for flere kjente restauranter i Oslo. Dette er hennes første bok.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Kristin Helene Randulff Nielsen, Magnus Slagsvold Støre
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205497412
Antall sider 303 Dimensjoner 17,9cm x 21,6cm x 2,9cm
Vekt 852 gram Andre medvirkende Siren Lauvdal
Emner og form Trær, villblomster og planter: allmenn interesse, Matlaging med urter og krydder, Botanikk, Bær, Kokebøker, Faglitteratur