Inngår i kampanje
  • Lesehest

Harry Potter og de vises stein (BOK)

J.K. Rowling

339,00 33900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Nytt opplag ventes mars 2022
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Harry Potter og De vises stein er vår tids største barnebokklassiker og den første boka i serien om Harry Potter. Les den igjen, eller for aller første gang, i denne vidunderlige, gjennomillustrerte utgaven. Harry Potter har ikke opplevd mye magi i sitt liv. Han bor i et kott under trappa hos den ekle familien Dumling, og han har ikke feiret bursdagen sin på elleve år. Men alt dette endrer seg når en ugle leverer et mystisk brev med innbydelse til Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom - et utrolig sted som Harry og alle som leser om ham aldri vil glemme. Her får Harry venner, og magien gjennomsyrer alt fra skoletimer til måltider. Men et skjebnesvangert møte venter ham. Vil Harry, gutten med sikksakkarret, leve opp til forventningene alle har til ham? Denne Harry Potter-seriener illustrert av Jim Kay. Harry Potter og De vises stein er vår tids største barnebokklassiker og den første boka i serien om Harry Potter. Les den igjen, eller for aller første gang, i denne vidunderlige, gjennomillustrerte utgaven.

Harry Potter har ikke opplevd mye magi i sitt liv. Han bor i et kott under trappa hos den ekle familien Dumling, og han har ikke feiret bursdagen sin på elleve år.

Men alt dette endrer seg når en ugle leverer et mystisk brev med innbydelse til Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom - et utrolig sted som Harry og alle som leser om ham aldri vil glemme. Her får Harry venner, og magien gjennomsyrer alt fra skoletimer til måltider. Men et skjebnesvangert møte venter ham. Vil Harry, gutten med sikksakkarret, leve opp til forventningene alle har til ham?

Denne Harry Potter-seriener illustrert av Jim Kay. ]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2015 Forfatter J.K. Rowling
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202459772
Antall sider 246 Dimensjoner 24,1cm x 27,5cm x 2,7cm
Vekt 1524 gram Nivå 9-12 år
Oversetter Torstein Bugge Høverstad Originalspråk Engelsk
Originaltittel Harry Potter and the philosopher's stone Litterære priser Oversetterprisen, 2007 Bastianprisen. Barn og ungdom, 2000
Illustratør Jim Kay Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy og magisk realisme, Magi, Romaner, Fantasy, Skjønnlitteratur