Inngår i kampanje
  • Lesehest

Hjemløs (BOK)

Åge Aleksandersen

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Boka er et samarbeidsprosjekt mellom Åge Aleksandersen og fotojournalist Marthe Amanda Vannebo. Den dokumenterer hverdagen til landets største artist og Sambandet - på scenen, i studio, på veien og bak kulissene. Fotografiene er i svart-hvitt og bildetekstene er det Åge selv som skriver. Boka er inspirert av fotografene Anton Corbijn (U2), Pennie Smith (The Clash) og Paal Audestad (Kaizers Orchestra). Marthe Amanda Vannebo er 22 år gammel og begynte å fotografere Åge & Sambandet for fire år siden. I forordet forteller hun hvordan hun som den første fotografen kom innpå en artist og et band som ikke uten videre slipper journalister og fotojournalister innpå seg.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2013 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Åge Aleksandersen Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202403157 Antall sider 179
Dimensjoner 25,5cm x 27,9cm x 2,4cm Vekt 1290 gram
Illustratør Marthe Amanda Vannebo Emner og form Kunstnere, kunstmonografier, Fotokunst, Musikere, Personlige beretninger, Faglitteratur
Anmeldelser
"Marthe Amanda Vannebo er fotoutdannet og det synes. Finnes det Amandapris for fotografer?" "Dette er en av de beste bøkene om norsk rock jeg har sett." "Boka "Hjemløs" fortjener en heim i de fleste husstander med et snev av forhold til musikken og menneskene bak." "En bok for alle som er glad i Åge, en bok for mange som er glad i gode bilder.(...)Nærmere Åge og de han omgir seg med, er det nesten ikke mulig å komme. Det merkes på hele prosjektet at bandet slapp Marthe så nært innpå livet."