Inngår i kampanje

Hvordan lager man en baby? (BOK)

Anna Fiske

244,00 24400 Veil. pris 279,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
I Hvordan lager man en baby? tar Anna Fiske for seg spørsmålene alle barn lurer på: Hvordan kommer babyen seg inn i mammas mage? Hvem kan lage en baby, og hvordan gjøres det egentlig? Gjennom lekne og fargerike illustrasjoner viser hun helt konkret hvordan man lager en baby, enten det er på den "tradisjonelle" måten eller ved hjelp av prøverør. Boka ufarliggjør et evig aktuelt tema, og gir foreldre og barn et glimrende utgangspunkt for videre diskusjon. For barn fra 4 år og oppover.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Anna Fiske
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202616878
Antall sider 76 Dimensjoner 21,5cm x 29,2cm x 1,5cm
Vekt 634 gram Nivå 3-6 år
Illustratør Anna Fiske Emner og form Billedbøker med tekst, Svangerskap, Fødsler, Billedbøker, Faglitteratur

Anmeldelser

"Det er så elegant gjort, så stilig, lekende lett, varmt, humoristisk og intelligent. Denne må da gi Anna Fiske nok en pris." Cathrine Krøger, Dagbladet «Hvordan lager man en baby? gir et skikkelig svar på spørsmålet boken selv stiller - uten tullball, men på muntert vis. Undring og takknemlighet for livet ligger som en undertone hele tiden. Anna Fiske har laget en komplett faktabok om livet som inkluderer alle.» Kristine Isaksen, VG «Anna Fiske tar ingen omveier når hun skal fortelle hvor barn kommer fra. Hun tilbyr morsom og lærerik hjelp til sjenerte foreldre og nysgjerrige barn.» «Det er uvant å se så usensurerte illustrasjoner i en barnebok. Men hvorfor ikke kalle en spade for en spade? Fiske viser hva som skjer under et samleie, og forteller også at det ikke er alle som får barn på den naturlige måten. Både prøverør, inseminasjon og adopsjon får sin forklaring.» Anne Cathrine Straume, NRK «Det er ingen liten bragd å balansere biologi, humanisme og humor på denne måten, men Anna Fiske får det til å se enkelt ut.» Aksel Kielland, Periskop.no

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende