Inngår i kampanje
  • Lesehest

Carl Barks' Andeby 9 - Inkagullet - og andre historier fra 1958-1959 (BOK)

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Carl Barks reiste ikke utenfor USAs grenser før han i en alder av 93 år ble invitert til Europa. Reisevirksomhet overlot han gladelig til innbyggerne i Andeby, og det skal ikke mye til for å sende dem av gårde i alle himmelretninger.

Et gammelt brev gir Skrue påskudd til en ekspedisjon til Peru, mens en drøm sender ham tilbake til en utdødd gullgraverby. Og som det heter; “År om annet reiser onkel Skrue ut i verden for finne noe han kan sette pengene sine i”, for eksempel til Egypt. Donald og guttene er ikke skvetne. Ole, Dole og Doffen får seg jobb som filmfotografer i den afrikanske jungelen, men de reiser gjerne som turister også, til Matterhorn med tyrolerhatter og det hele, eller til Ecuador med innlagt ufrivillig elvepadling.

Skulle det knipe med reisemål, så har fjernsynet sitt å bidra med: Via satellittsendinger oppdager Skrue en helt ny øy. Men toppen av utferdstrang har Petter Smart og Guffen som reiser til en helt ny planet på baksiden av Pluto!

Serier i denne boken:

Inkagullet Storfangst Rakettstekt kalkun Dyktige sporfinnere Petter Smarts ønskebrønn Flyttebyrået Deilig er våren Farlig eksperiment Den store strandfesten Spøkelsesbyen Donald Duck som brannmann Kong Stormann den gale Den nye øya Hjelp fra oven Skrues hønekjøp Værprofeten Cowboyer i saueflokken Forsvinningsnummer i Svartskogen Moro? Hva er det? Jungelfotografen Til topps med Potifar Penger er makt Drømmeplaneten Foreldreklubben “Våkne foreldre”

232 sider

Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2014 Serie Carl Barks' Andeby
Forlag ISBN 9788242948885
Antall sider 232 Nivå 9-12 år
Emner og form Tegneserier og tegneserieromaner i amerikansk / britisk stil, Tegneserier, Skjønnlitteratur