Inngår i kampanje

Isdragen (BOK)

George R.R. Martin

217,00 21700 Veil. pris 249,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Et klassisk og spennende eventyr fra fortellermester George R.R. Martin Isdragen er en fengende fortelling om vilje og offermot for unge som gamle lesere. Skrevet av en av verdens mest populære forfattere akkurat nå; George R.R. Martin, forfatteren bak EN SANG OM IS OG ILD. I en verden der vintre kan vare i årevis, har isdragen alltid vært et fryktet vesen kjent kun fra gamle legender - og ingen mann klarte å temme den. Da den fløy forbi, etterlot den seg et øde og frosset land. Men Adara var aldri redd, for hun var et vinterbarn født under den verste frosten i manns minne. Adara husket ikke første gang hun så isdragen. Den hadde alltid vært der, et stykke unna mens hun lekte alene i sneen. Da hun var fire, rørte hun ved den første gang, og som femåring red hun på dens kalde rygg for første gang. Så, i hennes syvende leveår, på en rolig sommerdag skulle hun og isdragen sammen redde familien og landsbyen fra krigerne i nord.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter George R.R. Martin
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205521735
Antall sider 117 Dimensjoner 13,6cm x 21,2cm x 1,3cm
Vekt 252 gram Nivå 12-16 år
Oversetter Torstein Bugge Høverstad Originalspråk Engelsk
Originaltittel The ice dragon Illustratør Luis Royo
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy og magisk realisme, Drager, Romaner, Fantasy, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i